σουπερ μαρκετ
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί μπαίνει τέλος στις πωλήσεις ρούχων, βιβλίων και ηλεκτρικών ειδών από τα σούπερ μάρκετ

Για όσο διάστημα είναι κλειστά λόγω lockdown τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ δε θα πωλούν ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη (δηλαδή διαρκή αγαθά). Κι αυτό λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. Η απόφαση μάλιστα υπεγράφη σήμερα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε ότι το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ Γιώργου Καρανίκα που έθεσε το σχετικό αίτημα για την απαγόρευση πώλησης από τα σούπερ μάρκετ προϊόντων που δεν είναι πρώτης ανάγκης.

Ο υπουργός έκανε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός εξετάζει το αίτημα να ανοίξουν τα βιβλιοπωλεία, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα βρει τρόπο να στηρίξει το βιβλίο.

Ανέφερε ακόμη ότι στο σχέδιο νόμου που θα συζητηθεί την Τρίτη στις αρμόδιες επιτροπής της Βουλής θα υπάρχει διάταξη που θα δίνει το δικαίωμα στους φορείς των λαϊκών αγορών να επιλεγούν ποιες 6 ήμερες της εβδομάδας θέλουν να δουλέψουν δηλαδή αν θέλουν να έχουν ρεπό Σάββατο η Κυριακή.

Share this

Related posts

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με το Διοικητή του ΟΑΕΔ για προγράμματα στήριξης των ανέργων

user

Κορωνοϊός: 207 νέα κρούσματα στη χώρα – Τρεις καταγεγραμμένοι θάνατοι

user

H Ένωση Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών για τα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμού κρατουμένων

user

Leave a Comment

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων