ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η απάντηση του βουλευτή Γρεβενών, Α. Πάτση στα fake news του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έβαλε ξανά μπρος τις μονταζιέρες του, εκτοξεύοντας λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον Βουλευτή Γρεβενών του κυβερνώντος κόμματος, Ανδρέα Πάτση.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χρησιμοποίησε μια συγκεκριμένη φωτογραφία του βουλευτή, κατά την οποία ο κ. Πάτσης απαθανατίζεται να συνομιλεί με συντοπίτες του από τα Γρεβενά, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιφέρειά του, χωρίς να φορά μάσκα. Η επίσκεψη στην εκλογική περιφέρεια του βουλευτή, πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Νοεμβρίου, εβδομάδα πριν την εφαρμογή του καθολικού lockdown και ενώ ο Νομός Γρεβενών βρισκόταν στο επίπεδο 1. Το εν λόγο φωτογραφικό ενσταντανέ είναι από καφενείο στην κοινότητα Κνίδη, την οποία ο ίδιος ο βουλευτής ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Σε αυτήν φαίνεται πως τηρούνται ξεκάθαρα τα ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης, όπως η τήρηση αποστάσεων!

«Αν παρόλα αυτά δημιουργήθηκαν εσφαλμένες εντυπώσεις ζήτω συγνώμη.
Είναι αυτονόητο ότι όχι μόνο συντάσσομαι απόλυτα με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και τα μέτρα της Κυβέρνησής μας ενάντια στην πανδημία, αλλά και ότι καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να κυριαρχήσουν η ατομική ευθύνη και η συλλογική ωριμότητα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε με επιτυχία και αυτό το δεύτερο μεγάλο κύμα της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης των τελευταίων 100 ετών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ και ξεκαθαρίζει ότι «απέναντι στην εθνική προσπάθεια, υπάρχει ο Αλέξης Τσίπρας και όσοι σύντροφοι ακολουθούν την λαϊκίστικη αντιπολίτευση με ψέματα και fake news γύρω από τη δημόσια υγεία αυτή τη δύσκολη ώρα. Θέλουμε να ξέρουν ότι δεν χτυπούν εμάς, χτυπούν τους πολίτες».

Share this

Related posts

Πακέτο 3,3 δισ. για όσους πλήττονται από τον covid– Τα 10 μέτρα στήριξης

User1

Eργασίες για οπτική ίνα στην πόλη των Γρεβενών στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου

user

Πώς κατανέμονται τα κρούσματα κορωνοϊού στη Δ.Μακεδονία – Στο «πορτοκαλί» τα Γρεβενά

User1

Leave a Comment

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων