κορδιλας
EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορδίλας για κρούσματα στη Δεσκάτη: Δεν πάνε καλά τα πράγματα

«Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα και πολλές οικογένειες στην Δεσκάτη είναι με επιβεβαιωμένα κρούσματα καρονοϊού», ανέφερε ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτριος Κορδίλας, μιλώντας νωρίτερα στον Star-fm 933.

«Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την κορύφωση των κρουσμάτων», είπε χαρακτηριστικά.

«Στο Δημαρχείο ήδη νοσούν 7 εργαζόμενοι. Το Ιατρικό Κέντρο Δεσκάτης λειτουργεί με 2 ή 3 γιατρούς αφού 13 εργαζόμενοι έχουν κορωνοϊό».

Τα σχολεία στον Δήμο Δεσκάτης

«Στα Δημοτικά και τους Παιδικούς σταθμούς η κατάσταση είναι απογοητευτική και θα πρέπει να κλείσουν» ανέφερε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας επισημαίνοντας τα εξής στοιχεία:

«Προχθές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο από τους 84 μαθητές πήγανε οι 2. Στο 2ο Δημοτικό από τους 73 πήγανε οι 13 ενώ στο Δημοτικό του Καρπερού, από τους 59 μαθητές πήγανε για μάθημα μόνο 2.

Στα νηπιαγωγεία δεν πήγε κανένα παιδί, ενώ ο Παιδικός Σταθμός Καρπερού έκλεισε λόγω κρούσματος κορονοϊού για 15 ημέρες» .

«Την Παρασκευή θα υπάρχει Γιατρός που θα συνταγογραφεί με την υποστήριξη του “Βοήθεια στο Σπίτι” όπου δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν οι Δημότες». «Αν υπήρχε υπευθυνότητα από τον καθένα μας, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε», κατέληξε ο κ.Κορδίλας.

Share this

Related posts

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας του μήνα Σεπτεμβρίου 2020

user

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ο.Γ.

user

Δήμος Γρεβενών: Πειθαρχούμε στα μέτρα και μένουμε σπίτι

User1

Leave a Comment

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων